Aluevaalit on nyt käyty ja tunnelmat ristiriitaiset. Vihreiden valtakunnallinen tulos oli huono, mutta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella kohtuuhyvä. Valtuuston 3. suurin ryhmä on hyvä saavutus. Äänestysprosentti oli huono. Henkilökohtaiseen tulokseeni olen tyytyväinen. Tulin 2. varasijalle, 386 ääntä (ennen tarkistuslaskentaa).

Kiitos kaikille äänensä antaneille! Kiitos Vihreiden ehdokaskavereille ja työntekijöille yhteisestä kampanjasta. Kiitos myös muiden puolueiden ehdokkaille ja kaupunkilaisille, joiden kanssa sain jutella vaalien alla.

Odotin, että äänimääräni olisi laskenut kuntavaaleista selvästi, pääsyynä se etten pitänyt itseäni näissä vaaleissa sote-asiantuntijoiden joukossa erityisen kilpailukykyisenä ehdokkaana. Rahallisesti panostin alle 10 % siitä mitä kuntavaaleihin. Tulokseni oli kuitenkin varsin samaa tasoa kuin kuntavaaleissa.

Hyvinvointialueen rakentaminen jatkuu vauhdilla aluevaltuuston järjestäytymisen myötä maaliskuussa. En vielä tiedä minkälainen rooli minulla tulee olemaan aluevaltuustoryhmässä tai hyvinvointialueella muuten, mutta joka tapauksessa jatkan työtä sote-uudistuksen eteen Vantaan kaupunginvaltuuston puolella – Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen synty on vaalikauden isoin asia sielläkin.

Kiitos vielä ja olkaa tarvittaessa yhteydessä!