Otin kuntavaalien huipennuksen vastaan eilen ristiriitaisissa tunnelmissa. Ryhmänä tuloksemme laski edellisestä valtuustosta. Paljon osaamista jää ikävästi ulos. Itse sain lopputuloksen (valtuustopaikka!) johon olin toki tähdännyt, mutta sijoitus oli iso yllätys: oman listan 4. ja vertausluvulla laskettuna koko vaalin 25. sija! (Nämä ja äänimäärä 411 vielä tarkistuslaskennan alaisia.)
 
Kiitos kaikille äänensä antaneille! Yli 400 ihmistä on uskomattoman iso joukko, ja pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen. Kiitos myös kaikille auttaneille, tukijoille ja erityisesti kaikille vihreille ehdokaskavereille joiden kanssa teimme hienoa yhteistä työtä. Kiitos myös muiden puolueiden toimijoille joihin sain tutustua vaalityön tuoksinassa. Kiitos myös niille lukuisille ihmisille, jotka vaihtoivat tervehdyksiä ja sanoja kanssani katukampanjassa. On ollut ikimuistoinen kevät ja alkukesä!
 
Seuraavana isona askeleena on tämän viikon aikana miettiä ja hakea lautakunta- tai muita luottamuspaikkoja mitä kaupungin elimistä voisi olla vielä tulossa. Valtuustokausi alkaa elokuussa. Olkaa yhteydessä!
 
Ylen tulospalvelusivulta voi vielä tarkistaa mitä menin lupaamaan, ja miten ääneni jakautuivat maantieteellisesti: https://vaalit.yle.fi/kv2021/fi/regions/2/municipalities/92/candidates/395