Onko Petikon alue nyt parhaassa mahdollisessa käytössä? Tätä kysymystä olen pohtinut lukuisilla lenkeillä, ja pohdintani on nyt jalostunut ao. videoksi. Pyrin joskus kirjoittamaan tämän auki myös tekstiartikkeliksi, koska ihan kaikki pointit eivät ole tässä. Mutta pääpointit kuitenkin.

  1. Tehdään reittejä laajemmin ja monipuolisemmin.
  2. Palautetaan puiston keskellä olevat joutomaat luonnolle ja virkistyskäyttöön.
  3. Kytketään puisto kunnolla Vehkalaan.

Miellyttävää katselua (klikkaa alta)! Kommentteja voi lähettää esim. YouTubeen tai suoraan minulle. Tämä on ensimmäinen vlogini!

Muokkaus 26.7.2022: Olen tehnyt tästä aiheesta eli Petikon kehittämisestä valtuustoaloitteen keväällä 2022. Video on edelleen ajankohtainen, kannattaa katsoa, vaikka siksikin jos pyöräily Petikossa sattuu kiinnostamaan!